fbpx
Bröllopsvideograf marstrand

Bröllopsfilm Marstrand, Louise & Tobias

Bröllopsfilm Marstrand mellan Louise & Tobias. Alla har vi väl hört om denna Västkustens pärla. Längst ut i väster där skärgården tar slut och havet tar vid. Där segelbåtarna ligger lika tätt som radhusen i valfri mellansvensk småstad. Där Louise och Tobias gör att ett plus ett blir två.

Just det. Detta är historien om bröllopet där Louise och Tobias gifte sig på Marstrand som förevigades i denna bröllopsfilm.

Sol, sol och åter sol tänker nog de flesta när de hör ordet Marstrand. Dessa tankar hade dock inte snappats upp av SMHI när de prognostiserade vädret för denna bröllopsdag. Regn och rusk var prognosen och förberedelserna gjordes utefter detta. Bröllopet skulle därmed gå av stapeln på Marstrands havshotell.

Men så kom dagen D, och vad bjöd då Marstrand på om inte sol? Lika fint som vädret var, lika fina var Louise & Tobias som bjöd med sin bröllopsvideograf på en bit lunch på Marstrands sjöbod innan det var dags.

Normalt sägs det att man inte ska ut och simma efter man ätit, men vad göra när man är i Marstrand och solen skiner? Så, undertecknad och resten av grabbarna tog oss ett dopp i havet innan allvaret skulle till att börja.

När så nöjet var avklarat så var det dags för mig att börja jobba på riktigt och överlåta trevligheterna till dem som hör det till.

Trots en viss nervositet gick first look och porträtt av paret av bara farten. Ett bedårande porträtt ska tilläggas och därmed var startskottet för en bröllopsfilm på Marstrand igång.

Så till den stora stunden, själva vigseln. Vigseln ägde som ovan nämnt rum på Marstrands havshotell. Planen var från början att ha vigseln utomhus, men då vädergudarna inte samarbetade helt MEN, denna sommar 2020 är det inte bara SMHI:s prognoser som tvingat giftermål att ändra sina planer. Vi har ju haft - och har fortfarande - ett virus som härjar över världen och ställer till det på alla sina håll. Så med Covid-19 i åtanke så begränsades antalet personer på bröllopet till 25 - och efterföljande bröllopsfest sker först nästa år, när vi förhoppningsvis fått bukt med denna Covid-19.

25, 125, 525 - låt mig säga två. Det är nämligen antalet man får om man plussar ihop de viktigaste personerna denna dag. För nu var det dags, det som varken SMHI:s prognoser, Covid-19 eller något annat kunde sätta stopp för. Nu skulle Louise och Tobias äntligen bli ett. Och vilket ögonblick det blev!

Se bröllopsfilmen ovan och försök hålla tillbaka tårarna - isåfall har ni gjort det bättre än jag. Vackert var ordet, och jag är glad att jag fick vara den som förevigade de båda.

När paret så officiellt var gifta så var det återigen dags för en bit mat, även denna gång från utsökta Marstrands sjöbod. På plats fanns även en foodtruck från Boho Bar - r e k o m m e n d e r a s v e r k l i g e n.

Slutligen - som ni kan se på bröllopsfilmen - så ville onekligen inte brudparet att undertecknads tårar skulle sluta rinna, för vem kan hålla undan dessa vid en vy som denna? En brygga som mynner ut i havet, gäster som står på rad med tomtebloss i handen - och mitt i allt detta ett brudpar som dansar första dansen.

När jag skrivit klart dessa rader så känns det som en dröm. Har jag verkligen upplevt detta? Ja, det har jag. Och det var en dröm. En dröm i ett vaket tillstånd. Ett bröllop i Marstrand är just det - en dröm.

För fler av mina bröllopsfilmer klicka här