fbpx
Bröllopsfilmare gotland

Bröllopsfilm Mia & Alex, Gotland

Tillsammans med bröllopsfotograf Maria Wideman fick jag möjligheten att föreviga Mia och Alex bröllop och skapa en bröllopsfilm på deras stora dag. Dagen var troligtvis den varmaste på hela sommaren och Gotland visade sig från sin vackraste sida. Strålande sol och klarblå himmel, perfekt för ett bröllop utomhus. De enda som kunde stråla ikapp med detta väder var brudparet själva.

Dagen började med en first look vid Hångers Källa. Detta sägs förövrigt vara den plats där Israel Kolmodin hämtade inspiration till ”Den blomstertid nu kommer”. Det är inte svårt att förstå var Kolmodin fick sin inspiration från - eller av vilken anledning Mia och Alex ville träffas just där, vilket ställe! När first look var klar så var det dags att bila vidare mot hela dagens höjdpunkt - vigseln.

Vigseln utspelade sig vid Ganns Ödekyrka. En förträfflig plats för ett bröllop, och en fantastisk plats att filma bröllop på. Med en plats som Ganns Ödekyrka med sina anor från 1200-talet, ett bedårande brudpar, en härlig samling släkt och vänner - samt ett underbart väder så fanns alla möjligheter att få till den perfekta bröllopsfilmen. Vigseln då? Det är tur jag står bakom kameran och inte framför. Det kan hända att en liten tår av glädje rann nedför min kind när ringarna bytte ägare.

Ett bröllop är som bekant mer än bara en vigsel - därför for vi vidare mot Sörby Gård för mingel, middag och avslutande fest. Innan vi anlände Sörby Gård stannade vi dock till vid Stigsarve Strand för att fotografera och filma. Det var alltså jag, bröllopsvideograf Lund, bröllopsfotograf Wideman och brudparet Mia och Alex. Helt ensamma på denna vackra strand.

Till sist anlände vi Sörby Gård för att med middag och fest avsluta denna fantastiska dag. Medan brudparet och dess vänner minglade och festade så gjorde jag ett sista ryck med kameran för att på bästa sätt paketera ihop och summera en alldeles förträfflig dag - till en förhoppningsvis lika förträfflig och minnesgivande bröllopsfilm.

För fler av mina bröllopsfilmer klicka här