fbpx
Bröllopsvideograf

Pelle Lund

Vem är jag?

Jag är 29 år gammal och kommer ursprungligen från Hedemora, Dalarna. Efter gymnasiet så bodde jag ett år i Katrineholm för att plugga kyl och värmepumpsteknik, och detta gav mig ett jobb i Ludvika senare. Här bodde jag i ca 5 år innan jag tyckte det var dags för ett nytt kapitel i livet och detta tog mig till Linköping, Östergötland. Här studerar jag för närvarande på Linköpings Universitet, där jag läser till elektronikingenjör.

bröllopsfilmare

Hur kommer då film in i bilden?

Jag har mellan varven rest en del, bland annat rest runt i Sydostasien, Syd/Centralamerika, Europa. När jag kom hem från en resa och skulle visa tusentals bilder för nära och kära så ledsnade dem rätt fort, och jag kom på idén att göra filmer istället. Nästa resa tog jag med mig en GoPro och när det var dags att kolla med familj så var det inte en enda person som ledsnade! Vinnande koncept!.

Personer som såg mina filmer, började fråga mig om inte jag kunde filma åt dem också och saker tog fart. Jag fick frågan om jag ville filma ett bröllop, vilket kändes läskigt till en början men jag körde på. Efter detta så har jag blivit helt såld på att göra just detta, filma bröllop. Så mycket känslor, så mycket lycka, att få se era glädjetårar vid altaret. Alla nära och kära som finns där för er skull och vill dela er dag.

Att få kalla detta för jobb ser jag som en riktig dröm och jag hoppas ni vill ha med mig på just er resa också.

Bröllopsfilmare

Kontakta mig

Ska ni gifta er så använd gärna formuläret här. Har ni några frågor eller bara vill prata en stund så finns jag tillgänglig.

Email: info@pellelund.se

Telefon: 070 - 27 98 502