Bröllopsfilmare Pelle Lund

Bröllopsfilmare

Bröllopsfilmare på er dag?

Du är förlovad med ”the one”, ditt livs kärlek och ni planerar att göra ert bröllop till en dag som är värd att minnas. Ni har investerat massvis med tid och energi och har planerat i månader, om inte till och med år för att göra denna dag perfekt, och det kommer vara över på ett ögonblick. Tiden kommer flyga förbi och när dammet har lagt sig, allt bubbel är slut och tårtan en bortglömd smaksensation, kommer ni endast ha bröllopsfilmen som bibehåller minnet av er bröllopsdag. Som bröllopsfilmare vill jag filma och spara alla magiska ögonblick i en bröllopshistoria som ni och er familj aldrig kommer sluta älska, som bara kommer att öka i värde över tid.

bröllopsfilmare

Louise & Tobias

"Pelle skapade en helt fantastisk bröllopsvideo från vårt bröllop. Innan bröllopet fick vi svara på frågor om vad vi var ute efter och vad för känsla vi ville förmedla i videon. Och vi hade även ett samtal innan bröllopet för att Pelle verkligen skulle kunna skapa en film som var personligt anpassad för våra önskemål. Väl på bröllopet lyckades han fånga alla magiska stunder och kunde klippa ihop en otrolig video som vi även fick granska och hade möjlighet att påverka i efterhand. Det behövdes dock inte eftersom Pelle hade gjort det bättre än vi hade kunnat drömma om på förhand."

Bröllopsfilmare

Malin & Victor

"Pelle skapade ett av våra vackraste minnen från vår stora dag och man märkte inte ens att han var där? Pelle skötte allt proffsigt från start till mål. Han tog reda på vad som var viktigt för oss att få med och han fick med det och mycket mer. Han fångade ögonblick jag inte ens visste att han filmade och resultatet blev magiskt. Pelles film har imponerat på alla, till och med fotonörden till brud (jag). Den enda nackdelen var nog att filmen upplevdes suddig de första gångerna jag såg den på grund av alla (glädje)tårar som forsade längs med mina kinder. Sammanfattningsvis kan ni nog räkna ut att jag och min numera man verkligen kan rekommendera Pelle! Tack igen för det fantastiska arbetet. Det kommer vi titta på tills vi blir gamla och grå."

Bröllopsfilmare

Bröllopsfotograf?

Är ni i behov av bröllopsfotograf? Min sambo Elin Laitala jobbar som bröllopsfotograf och vi jobbar ofta ihop. Vi erbjuder även paketpriser vid bokning av både bröllopsfilmare och bröllopsfotograf. Kontakta mig nedan för mer info och priser.